Despre

Promisiunea noastră

Dincolo de standardele de muncă ridicate și timpul rapid de execuție, ne dorim să oferim clienților noștri un partener de încredere.

Promitem să fim alături de tine de fiecare dată când ai nevoie de servicii lingivstice profesioniste.

Echipa Eurotranslate

Integritate profesională, seriozitate și abordarea personalizată a solicitărilor din partea clienților sunt câteva lucruri pe care le vei admira la noi.

Alina Dana Sandu

Traducător Autorizat și Interpret Limba Engleză

Iubește limba engleză încă din copilărie și nu își poate imagina un mediu de lucru în care limba engleză ar lipsi. Cu multă pasiune pentru ceea ce face, Alina se uită cu perfecționism la felul în care își face treaba pentru că își dorește ca rezultatele să fie cât mai aproape de așteptările clientului. În afara jobului, Alina are rol de mamă, este mereu în proces de descoperire a celei mai bune cafele, și e mare fan Hello Kitty.

Mihaela Carmen Moraru

Traducător Autorizat

Fiind o fire entuziastă și plină de viață, pe Mihaela o fac fericită și cele mai mărunte lucruri. În afara jobului, Mihaela este pasionată de makeup și drumeții, iar de fiecare dată când are ocazia face fotografii locurilor în care ajunge și oamenilor cu care interacționează. Mihaelei îi place să trăiască o viața liniștită, iar indiferent de cât de multe ori ar apărea haosul în viața ei, are un citat care mereu o liniștește: „It doesn’t have to make sense. It just has to make you happy.”

Traduceri în/din peste 20 limbi

Din anul 2005, oferim clienţilor noştri traduceri autorizate și legalizate din/în engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, portugheză, greacă, maghiară, bulgară, olandeză, turcă, arabă, cehă, etc.

În funcție de volumul de muncă, răspundem solicitărilor tale în maxim 24 de ore din momentul în care ne-ai trimis documentele.

Răspundem prompt și clar solicitărilor tale și ne asigurăm că așteptările tale sunt întotdeauna depășite cu brio.

Clienții noștri revin din nou și din nou la noi pentru că promitem să livrăm la timp traducerile. Și ne ținem de promisiune.

Oferim prețuri justificate de calitatea serviciilor de care ai parte și care se încadrează în bugetul de care dispui.

Colaborăm cu parteneri nativi care, însumat, îți pun la dispoziție o experiență de zeci de ani în domeniul serviciilor lingvistice.

Ne ajustăm proiectelor tale și personalizăm serviciile oferite astfel încât să se plieze pe nevoile tale.

Testimoniale

Uite ce spun clienții noștri despre serviciile oferite:

Am primit documentele întotdeauna în timpul alocat, chiar dacă uneori am avut nevoie urgentă de anumite traduceri. Apreciem seriozitatea cu care Eurotranslate se implică în proiectele pe care și le asumă.

Simina Iacob

Am avut nevoie de câteva documente traduse într-o limbă mai puțin comună și m-a bucurat să descopăr că în Craiova avem un birou de traduceri care poate da o mână de ajutor.

Andrei Bucoveanu

Probabil cei mai prietenoși oameni pe care i-am întâlnit într-un birou de traduceri. Îi recomand cu căldură pentru orice tip de document ai avea nevoie să-l traduci.

George Andreescu