Shoebox 2020

Începând cu anul 2020, am decis să facem publică implicarea noastră în viețile celorlalți. Descoperă în continuare faptele bune făcute în anul 2020.

În 2020, ne implicăm în viața familiei Ciocănescu

Povestea pe scurt

Ciocănescu Ionela (mama) își crește singură cele două fiice (Maria și Asia) după ce, în urmă cu 5 ani, a fost nevoită să divorțeze de soț. Mama lucrează de acasă, la un call center, și are un venit lunar de 1.700 lei, la care se adaugă contribuția tatălui, de 150 euro, la fiecare 2-3 luni. Aceastea locuiesc în Craiova și plătesc o chirie lunară de 1.000 lei.

În luna noiembrie a anului curent, în urma unui RMN, mama a fost diagnosticată cu cavernom cerebral, localizat în partea stângă. În momentul de față, aceasta urmează un tratament medical, însă este necesară intervenția chirurgicală.

La greutățile financiare și dificultățile privind sănătatea mamei, adăugăm în ecuație și bunica, care a fost diagnosticată cu cancer în luna octombrie a anului 2019. Aceasta îți viziteaza fiica și nepoțelele în fiecare iarnă și locuiește cu ele câte două săptămâni pe lună, pentru că are domiciliul în afara orașului (satul Golfin, comuna Robănești) și respectiva locuință are probleme cu încălzirea.

Având în vedere situația dificilă prin care această familie trece, Ionela este o persoană foarte optimistă, care are mare grijă de casă și de copii. Locuința în care locuiește este curată, iar toată energia acesteia se duce către creșterea și educația copiiilor.

RMN

Bilet externare

Cum te poți implica?

Cu o donație, desigur. Financiară, în obiecte (haine sau jucării de care nu mai ai nevoie) sau ambele.

Noi am reușit să strângem deja câteva cutii bune cu lucruri, pe care le-am livrat deja. În ceea ce privește implicarea financiară, ne-ar plăcea să putem face mai mult, pentru că ne dorim ca Ionela să fie sănătoasă și să poată avea grijă de familia ei.

Informații importante:

  • Ionela – îmbrăcăminte mărimea S și încălțăminte nr 36
  • Maria (7 ani) – îmbrăcăminte vârsta 6-7 ani și încălțăminte nr 31
  • Asia (12 ani) – îmbrăcăminte vârsta 11-12 ani și încălțăminte nr 36

Până acum s-au strâns haine pentru mama și fetița cea mare, jucării și articole școlare, un brad de Crăciun și decorațiuni pentru brad, lenjerii de pat, birou.

Toate donațiile care nu se potrivesc familiei Ciocănescu, vor fi redirecționate către Asociația Vasiliada, din Craiova. Donațiile venite din partea Persoanelor Juridice sunt direcționate contractual către Vasiliada, de acolo acestea fiind redirecționate atât către familia Ciocănescu, cât și către alte familii nevoiașe.

La începutul lunii decembrie, Ionela a consultat un neurochirurg iar intervenția chirurgicală pentru remedierea problemei implică peste 10.000 de euro. Noi ne-am propus să ajutăm cu o parte din această sumă, așa că ne dorim ca până la sfârșitul lunii decembrie să strângem 5.000 de lei.

OBIECTIV FINANCIAR: 2.270 LEI / 5.000 LEI

45%

Persoane implicate

Alina Sandu, Oana Ștefănescu, Mihaela Moraru. Cojocar Eugenia, Dragoș Robeanu, Anca Chiriță, Riana Chiriță, Simona Chelaru, Păunescu Liliana, David Mitran, Iuliana Ionescu, Amina Gruia, Dona Dumitrașcu, Lucia Ciolacu, Cojocar Zenovica, Stîngă Iulian, Suto Codruța Marinela, Belbie Cristina, Ana Oprea, Nicola Daniela, Claudiu Ghionea, Tănasie Sarah Giulia, Dănciulescu Ion, Nae Emanuela, Laura Sandu, Mihaela Manda, Ghincea Alexandra, Iordache Cornelia, Ganea Monica, Adriana Dinca, Daniela Balaci, Florin Ispas, Florina Botea, Dana Croitoru, Marius Stanescu, Irina Magureanu, Anamaria Popovici, Filip Savu, Cornelia Tufiș, Marinela Triță, Petru Colan.

Implică-te și tu

Orice implicare este binevenită. Chiar și o implicare de 10 lei contează.

Dacă dorești să donezi, contactează-ne la 0724 925 262. Găsești adresa noastră pe pagina de contact.