Traduceri autorizate în Limba Greacă

Documente în limba greacă, traduse și autorizate de un traducător profesionist, începând de la numai 70 LEI pe pagină, cu livrare de 24 de ore.

Traduceri autorizate în Limba Greacă

Traducerile autorizate în Limba Greacă sunt destinate utilizărilor oficiale în care este necesară verificarea completă și precisă a traducerii.

Traducerea trebuie să fie o traducere literală (cuvânt cu cuvânt) a întregului text vizibil pentru a satisface cerința completă. Traducătorii nu pot adăuga sau elimina text și nici nu pot interpreta semnificația din spatele textului. Această cerință este vitală pentru instituția care solicită o traducere autorizată în limba greacă astfel încât acestea să poată avea încredere că traducerea reprezintă exact materialul sursă original.

Autorizarea de traducere trebuie să ateste faptul că traducerea a fost realizată de un traducător calificat, pentru a satisface cerința exactă. Colaborăm cu traducători profesioniști și 100% din forța de muncă îndeplinește această cerință. De asemenea, includem revizii gratuite pentru a asigura că traducerea finală este 100% exactă.

Facem pași suplimentari atunci când pregătim pachetul de traducere pentru a asigura acceptarea de către cea mai largă gamă de instituții. Oferim toate traducerile autorizate în limba greacă pe antetul companiei cu numere de ordine pe toate paginile, împreună cu informațiile noastre de contact și numărul de înregistrare la Ministerul Justiției. De asemenea, certificarea noastră specifică faptul că traducătorul nu are nicio relație, personală sau cu proprietarul documentului.

Eurotranslate.ro este printre cei mai mari furnizori de traduceri certificate în limba greacă din România. Serviciile noastre sunt utilizate de mii de companii și persoane în fiecare an, deoarece livrăm în mod constant traduceri de înaltă calitate rapid și accesibil.

TRADUCERI AUTORIZATE

Începând de la

70 LEI

pe pagină

  • Semnată și ștampilată

  • Tradusă de un profesionist

  • Livrată în mai puțin de 24 ore

  • Până la 2000 de caractere cu spații

  • Revizie inclusă

  • Livrare digitală inclusă

Servicii opționale

Servicii opționale pentru a răspunde nevoilor specifice. Toate traducerile autorizate includ livrarea digitală a unui PDF și a unei pagini de autorizare semnate și ștampilate.

Traducem în/din peste 20 limbi

Fiecare colaborator al echipei noastre de traduceri este un traducător profesionist, revizuit periodic pentru a ne asigura că menținem o calitate constantă între limbi.

Testimoniale

Uite ce spun clienții noștri despre serviciile oferite:

Am primit documentele întotdeauna în timpul alocat, chiar dacă uneori am avut nevoie urgentă de anumite traduceri. Apreciem seriozitatea cu care Eurotranslate se implică în proiectele pe care și le asumă.

Simina Iacob

Am avut nevoie de câteva documente traduse într-o limbă mai puțin comună și m-a bucurat să descopăr că în Craiova avem un birou de traduceri care poate da o mână de ajutor.

Andrei Bucoveanu

Probabil cei mai prietenoși oameni pe care i-am întâlnit într-un birou de traduceri. Îi recomand cu căldură pentru orice tip de document ai avea nevoie să-l traduci.

George Andreescu